Η Παρουσία μας στην Foodtech / 12-14 Οκτωβρίου 2019

Η εταιρία μας συμμετείχε στην 1η έκθεση FoodTech, στο Metropolitan Expo, που ήταν στοχευμένη στη μεταποίηση και την τεχνολογία Τροφίμων και Ποτών. Η έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς υποδέχθηκε πάνω από 18.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι σε σχετική έρευνα δήλωσαν στην πλειοψηφία τους εξαιρετικά ικανοποιημένοι.

 Από πλευράς μας, ήταν ιδιαίτερη χαρά να συναντήσουμε για άλλη μια φορά συνεργάτες, πελάτες και πολλούς νέους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα, να συζητήσουμε για τις εξελίξεις του κλάδου, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους και να ανταποκριθούμε στις ζητήσεις.

 Πέραν της σταθερής δυναμικής μας παρουσίας στις λύσεις για την τυποποίηση ελαιολάδου, για 4η συνεχόμενη χρονιά οι προτάσεις μας για ελαιοτριβεία ποιοτικής ελαιοποίησης βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από τους παραγωγούς.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------